Våra Projekt

Förskola

Förskola med plast- och linoleumgolv. Golven är märkbart slitna och verksamheten upplever de som svåra att städa. Renoveringen innefattade rengöring, slipning och lagning av skador. Golven har sedan överlackats med vår speciella golvlack för att lättare gå att hålla rena och för bästa hållbarhet.

Konserthus

Konferensrum med parkettgolv. Golvet är slitet och repigt. Det har tidigare slipats och det är inte så mycket kvar av slitskiktet. Renoveringen innefattade slipning, lagning av skador och polering av mässingsbrunnar. Golvet har sedan behandlats med vår speciella golvlack för att uppnå bästa hållbarhet.

Konferensanläggning

Konferensrum med plastmatta. Golvet är slitet, repigt och svårt att städa. Renoveringen innefattade rengöring och slipning. Golvet har sedan överlackats med vår speciella golvlack för att lättare gå att hålla rent och för bästa hållbarhet.

Skola

Skola med plast- och linoleumgolv. Det ligger många lager polish på golven och de är märkbart slitna och svåra att hålla rena. Renoveringen innefattade rengöring, slipning och lagning av skador. Delar av golven har färgats i ny kulör och sedan har samtliga golv överlackats med vår speciella golvlack för att lättare gå att hålla rena och för bästa hållbarhet.

KONTAKTA OSS
Varuvägen 9, Älvsjö
Org nr. 559107-5261
Producerad av